Libnet.ro
UNICEF

06:30

Klaus Iohannis, raport DEVASTATOR pentru PSD: Riscam sa ne intoarcem in anii `90

B1 B1,
Klaus Iohannis, raport DEVASTATOR pentru PSD: Riscam sa ne intoarcem in anii `90

Klaus Iohannis critica Guvernul pentru proiectul de OUG privind cercetarea. Presedintele Romaniei avertizeaza ca cercetarea din Romania risca sa regreseze la nivelul anilor 90 din cauza. continuă pe B1

Klaus Iohannis, atac la Dragnea, Dancila si PSD, la Consiliul PNL: Situatia Romaniei e proasta

Consiliul National al PNL se reuneste sambata la Palatul Parlamentului. La eveniment a venit si presedintele Klaus Iohannis, dupa ce invitatia i-a fost adresata de liderul formatiunii, Ludovic Orban.

Olguta Vasilescu vrea sa il atace pe Iohannis dupa criticile aduse PSD, dar se FACE de RAS: SALARIILE AU CRESCUT...!

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a criticat dur PSD, afirmand ca majorarea pensiilor si salariilor este o pacaleala. Oficialul guvernamental sustine .

Iohannis critica Guvernul pentru proiectul de OUG privind cercetarea: Riscam sa ne ntoarcem n anii `90

Presedintele Klaus Iohannis lanseaza un nou atac la adresa Guvernului PSD, de aceasta data acuzandu-l ca vrea sa intoarca cercetarea din Romania la nivelul anilor 90. Mai exact seful statului critica prevederii proiectului de OUG privind activitatea de cercetare-dezvoltare, publicat pe site-ul Ministerului Cercetarii si Inovarii.

Legea Offshore, surpriza pregatita de Klaus Iohannis pentru coalitia PSD-ALDE. Ce mize si riscuri aduce cererea de reexaminare pentru Putere si Opozitie

Retrimiterea Legii Offshore pentru reexaminare la Parlament ne developeaza pentru Klaus Iohannis o imagine de presedinte-jucator, transformand exploatarea gazelor din Marea Neagra in cel mai discutat subiect pentru aceasta toamna si intr-o posibila platforma de idei pentru alegerile prezidentiale.

Liviu Dragnea: Exista un document, pregatit de unii colegi din PSD, ce l-ar putea acuza pe Klaus Iohannis de inalta tradare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca un document pentru punerea sub acuzare a presedintelui Klaus Iohannis pentru inalta tradare a fost finalizat, dar ca in cadrul coalitiei nu s-a luat.

Dragnea: Documentul pentru punerea sub acuzare pentru inalta tradare a lui Klaus Iohannis e gata. inca nu am luat o decizie

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca documentul pentru punerea sub acuzare a presedintelui Klaus Iohannis pentru inalta tradare este finalizat, dar ca inca PSD si ALDE nu au luat o decizie in aceasta privinta.

Liviu Dragnea, avertisment dur pentru Klaus Iohannis: Sunt multe actiuni ale presedintelui care pot imbraca forma tradarii

Liviu Dragnea a confirmat, duminica, la Sinteza zilei existenta documentului conceput de juristi ai PSD in care Klaus Iohannis este acuzat de inalta tradare. Liderul PSD afima ca exista multe actiuni ale.

Klaus Iohannis, acuzatii DURE la adresa Politiei Romane in scandalul placutelor de inmatriculare anti-PSD: Asa ceva nu s-a mai intamplat in Romania din anii intunecati ai comunismului

Presedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj dur pentru Politia Romana in contextul masurilor care au fost luate de institutie in cazul romanului care a circulat cu o masina cu placute de inmatriculare cu un.

Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis ca ar fi TIPAT la Viorica Dancila, la telefon, pe tema rectificarii bugetare

Liviu Dragnea sustine ca premierul Viorica Dancila i-a spus ce a discutat la telefon cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul i-ar fi relatat liderului PSD ca seful statului a tipat de nenumarate ori la ea.

Klaus Iohannis ataca PSD la Congresul National al PNL: Am ajuns sa avem un Guvern irational, chiar ireal

Consiliul National al PNL a inceput sambata, la Palatul Parlamentului, la reuniune este prezent si presedintele Klaus Iohannis, care a tinut un discurs in fata membrilor partidului. Va mulumesc.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )